Η Krug δεν είναι απλώς μία εξαιρετική σαμπάνια. Είναι ένας τρόπος ζωής. ΄Οσοι την έχουν δοκιμάσει μιλούν για μία ανεπανάληπτη, ξεχωριστή γευστική εμπειρία και γίνονται πιστοί και φανατικοί της φίλοι για μία ζωή.

Ο Οίκος Krug ιδρύθηκε το 1843 και από τότε παράγει αποκλειστικά και μόνον σαμπάνια και μάλιστα την ποιοτικά ανώτερη που μπορεί να παραχθεί. Η ποιότητα νικά την ποσότητα και η παραδοσιακή μέθοδος παραγωγής της Krug δεν γνωρίζει συμβιβασμούς. Η Krug είναι το μόνο σπίτι που συνεχίζει να οινοποιεί όλες τις σαμπάνιες της σε μικρά δρύινα βαρέλια και τις παλαιώνει για έξι έως οκτώ χρόνια πριν απελευθερωθούν στην αγορά.

Η πέμπτη και έκτη γενιά της οικογένειας, ο Henri, o Remi, o Olivier και η Caroline επιβλέπουν προσωπικά – όπως και οι προηγούμενες γενιές – κάθε φάση της παραγωγής.

Οι σαμπάνιες του Οίκου Krug διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Μπουτάρη και η επίσημη πρώτη έγινε στις 6 Νοεμβρίου στην ΑΙΓΛΗ του Ζαππείου παρουσία sommelier και δημοσιογράφων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που έγινε από τον κύριο Francois-Laurent Vitrac, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην ιστορία της Krug, στις ιδιαιτερότητες της παραγωγής και – το κυριότερο – να δοκιμάσουν τη μοναδική Krug Grand Cuvee καθώς και την Krug Vintage του 1988.

Η Μπουτάρη θα εισάγει στην Ελλάδα την Krug Grand Cuvee και σε περιορισμένες ποσότητες τις Krug Vintage, Krug Rose, Krug Clos du Mesnil & Krug Collection.

Οι Σαμπάνιες του Οίκου Krug:

Krug Grande Cuvee, Krug Vintage, Krug Rose Multi-Vintage, Krug Clos du Mesnil και Krug Collection.