28 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του στην αγορά, το Lac des Roches, εξακολουθεί να επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα… χρόνια δεν κοιτά… Η “Berlingske Tidende”, μία από τις εγκυρότερες και πρώτες σε διανομή εφημερίδες στη Δανία, «απένειμε» στο Lac des Roches 4 αστέρια ποιότητας στα πλαίσια μιας γευστικής δοκιμής, που οργάνωσε και παρουσίασε στη μόνιμη στήλη κρασιού που διαθέτει. Το Lac des Roches τιμήθηκε με την κορυφαία ποιοτική βράβευση και ήταν το μοναδικό ελληνικό κρασί που «πήρε» 4 αστέρια ποιότητας.

Ο Ομιλος Μπουτάρη, στα πλαίσια της προώθησης των κρασιών του στη Γερμανία, «έκλεισε» πρόσφατα τη διαφημιστική του καμπάνια με τον εκδοτικό οίκο Meininger Verlag και συγκεκριμένα με τα περιοδικά «Weinwirtschaft” & “Weinwelt”.

To “Taste of the Danforth” είναι το μεγαλύτερο festival του απόδημου ελληνισμού στον κόσμο και κάθε χρόνο χορηγείται από ονόματα παγκοσμίου κύρους όπως η Visa, η Swatch και η Royal Bank. Φέτος – και για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού από πλευράς ελληνικών εταιρειών – την αποκλειστική χορηγία κρασιών και ελληνικής μπύρας ανέλαβε ο Ομιλος Μπουτάρη. Το «Taste of the Danforth» πραγματοποιείται κάθε χρόνο στν Καναδά και προσελκύει πάνω από έν εκατομμύριο Ελληνες και ξένους επισκέπτες.

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις Μπουτάρη για την ανθούσα ελληνική γαστρονομία, στην Ολλανδία και Φιλανδία. Ο αντιπρόσωπος της εταιρείας Μπουτάρη στην Ολλανδία «ΤSANTOS IMPORT – EXPORT” παρουσίασε σε 150 Ελληνες εστιάτορες στην Ουτρέχτη (Μάρτιος 2001) τα κρασιά του Ομίλου Μπουτάρη. Η Ανταπόκριση που βρήκε η εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη, τα σχόλια που απέσπασαν τα κρασιά ήταν ευνοικά και οι καλεσμένοι έμειναν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στη Φιλανδία, την ίδια χρονική περίοδο, η εταιρεία Μπουτάρη ήταν χορηγός εκδήλωσης που διοργανώθηκε από εξέχοντα μέλη της εκεί ελληνικής παροικίας, στην οποία παρευρέθη και ο Ελληνας πρέσβης. Η συναυλία που ακολούθησε από το συγκρότημα «Τρίχορδο» συνόδεψε μελωδικά τη γεύση των κρασιών Μπουτάρη.