Όμιλος Μπουτάρη

Προϊόντα

Κρασί

Το όνομα Μπουτάρη είναι συνώνυμο με το ποιοτικό ελληνικό κρασί. Το 1890 ο Γιάννης Μπουτάρης ιδρυτής της εταιρίας πρωτοπόρησε δημιουργώντας την Νάουσσα Μπουτάρη, το πρώτο εμφιαλωμένο κρασί που κυκλοφόρησε στην Ελληνική Αγορά. Σήμερα 124 χρόνια αργότερα στην γκάμα των προϊόντων της εταιρίας έχουν προστεθεί κρασιά που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του παγκόσμιου σύγχρονου καταναλωτή σε άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Η εταιρία Μπουτάρη εκτός από τα κρασιά Μπουτάρη, παράγει & εμπορεύεται τα κρασιά Καμπά, για λογαριασμό της παλαιότερης οινοποιίας της Αττικής.

Νερό

Το 2001 ο Όμιλος Μπουτάρη διακρίνοντας την εξαιρετική ποιότητα του νερού Kimi, αποφάσισε να εντάξει την Κύμη Εμφιαλωτική κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Kimi περιέχει χρήσιμα και απαραίτητα για τον οργανισμό συστατικά, ενώ εδώ και χρόνια φημίζεται στην περιοχή για τις χωνευτικές του ιδιότητες. Πρόσφατες μάλιστα χημικές αναλύσεις το κατατάσσουν στην κατηγορία των νερών κατάλληλων για δίαιτα λόγω της ιδανικής του περιεκτικότητας σε νάτριο.