Για έβδομη φορά στο υψηλότερο βάθρο!

Για ακόμα μια φορά οι προσπάθειες μας ανταμείβονται, τα κρασιά μας ξεχωρίζουν και η εταιρεία μας διακρίνεται παγκοσμίως!

Πώς να μη νιώθουμε υπερήφανοι όταν το αμερικάνικο περιοδικό Wine & Spirits για έβδομη φορά μας τίμησε με τον τίτλο “Οινοποιείο της Χρονιάς”; Πως να μην αισθανόμαστε δικαιωμένοι όταν το εν λόγω περιοδικό και πάλι μας κατατάσσει ανάμεσα στα καλύτερα Οινοποιεία του κόσμου; Πως να μην είμαστε χαρούμενοι όταν για ακόμα μια φορά γράφονται τα καλύτερα σχόλια για την εταιρία και τα προϊόντα μας;

Είναι αλήθεια ότι το αμερικάνικο περιοδικό “μιλά” με τις καλύτερες συστάσεις για την εταιρία Μπουτάρη, επισημαίνοντας ότι η επιτυχία της εταιρίας βασίζεται τόσο στο ικανό ανθρώπινο δυναμικό της: τους οινολόγους, τους αμπελοκαλλιεργητές και τους ερευνητές της, όσο και στην στρατηγική της εταιρίας να επικεντρώνεται και να επενδύει στις περιοχές που γνωρίζει καλύτερα. Για ακόμα μια φορά, τα κρασιά της Νάουσας και τις Σαντορίνης λαμβάνουν τις καλύτερες κριτικές. Για ακόμα μια φορά η Οινοποιία Μπουτάρη είναι “Οινοποιία της Χρονιάς”!