Αθήνα, Μάρτιος 2004 – Μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες στην Έκθεση Οινόραμα 2004 ήταν αυτή της εταιρίας ΜΠΟΥΤΑΡΗ. Με ένα διαφορετικό, μοντέρνο περίπτερο υψηλής αισθητικής και σύγχρονου σχεδιασμού έκανε έντονα αισθητή την παρουσία της και το πρωτοποριακό πνεύμα που την διακρίνει. Παράλληλα, οι δεκατρείς διακρίσεις που έλαβε για ισάριθμα προϊόντα της στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου επιβεβαιώνουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα της ομώνυμης οινοποιίας.

Συγκεκριμένα, με χρυσό μετάλλιο τιμήθηκε το Σκαλάνι 2002, το νέο ερυθρό κρασί από τους αμπελώνες του Κτήματος Φανταξομέτοχο στην Κρήτη, το Νεμέα 2001 και το Skin Contact 2003, από τον Πελοποννησιακό αμπελώνα της εταιρίας. Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψαν και τρία ακόμα κρασιά της εταιρίας, αποσπώντας αργυρά μετάλλια. Πρόκειται για την εξαιρετική σοδειά 1999 του κορυφαίου και διαχρονικού κρασιού της Μπουτάρη: Grande Reserve Νάουσσα, το Syrah Μπουτάρη 2002, της σειράς των ξένων ποικιλιακών της εταιρίας καθώς και το Φανταξομέταχο Μπουτάρη 2003, δημιούργημα του κρητικού αμπελώνα στο Σκαλάνι Ηρακλείου.

Παράλληλα, η εταιρία εκπροσωπώντας οίκους του εξωτερικού, κέρδισε τέσσερα ακόμα χρυσά και τρία αργυρά μετάλλια για την σειρά των εισαγόμενων κρασιών των οίκων Montes, Antinori, Gallo, Veuve Clicquot Brut και Οινοποιείου Κυπερούντας.

Στο ατμοσφαιρικό και φιλόξενο περίπτερο ΜΠΟΥΤΑΡΗ, το οποίο σχεδίασε η αρχιτέκτονας Εύη Πολυχρονιάδου και οι συνεργάτες της, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα της εταιρίας, μεταξύ των οποίων και τα κρασιά που βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό και να ξεναγηθούν με την καθοδήγηση των ανθρώπων της εταιρίας στα μεθυστικά αρώματα των κρασιών ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

Η κα Μαρίνα Μπουτάρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Μπουτάρη, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στις 12 – 14 Μαρτίου αποδείξαμε πέραν πάσης αμφιβολίας και κατά δήλωση πολλών συνεργατών, αλλά και ανταγωνιστών μας, ότι είμαστε οι πρωτοπόροι στο είδος μας. Το περίπτερο ΜΠΟΥΤΑΡΗ ήταν πραγματικά ο προάγγελος της νέας αισθητικής που πιστεύω ότι θα δούμε στις επόμενες Ελληνικές καθώς και διεθνείς εκθέσεις κρασιού”.

O κ. Θρασύβουλος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μπουτάρη Οινοποιητική συνέχισε, λέγοντας: “Τόσο το πρωτοποριακό περίπτερο της εταιρίας μας όσο και οι σημαντικές και πολλαπλές διακρίσεις των κρασιών μας πιστοποιούν την ηγετική μας θέση αλλά και το λαμπρό μέλλον που διαγράφεται μπροστά μας”.