Ανακοίνωση

ΤΗΣ Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Ημερ.:  7/6/2010

Θέμα:  Προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης

Σύμφωνα με το Κ.Ν. 2190/1920 “Περί Ανωνύμων Εταιριών” και το άρθρο 19 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της εταιρίας με την επωνυμία “Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ” σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στις 30 Ιουνίου 2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στα γραφεία της εταιρίας στη Στενήμαχο Δήμου Νάουσας για να αποφασίσουν για τα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1. Υποβολή προς έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των ετήσιων ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1/1/2009 – 31/12/2009 καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της Εταιρίας και για τις οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 2009 αντίστοιχα.
3. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2009 και προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2010.
4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού Ελεγκτή για την τρέχουσα χρήση και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
5. α. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
β. Καθορισμός ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τις διατάξεις του Ν. 3.016 / 2002, όπως ισχύει.
6. Έγκριση προγράμματος αγοράς Ιδίων Μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.
7. Απόφαση περί εκλογής επιτροπής ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν. 3693 / 2008.
8. Ακύρωση ιδίων μετοχών της Εταιρίας λόγω μη πώλησης ή διανομής αυτών εντός τριετίας από την ημερομηνία απόκτησής τους σύμφωνα με την παρ. 12 του άρθρου 16 του ν. 2190 / 1920, όπως αυτό ίσχυε κατά το χρόνο απόκτησής τους. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου λόγω της ανωτέρω ακύρωσης ιδίων μετοχών. Τροποποίηση των άρθρων 5 & 8 του Καταστατικού.
9. Διάφορες ανακοινώσεις.
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν – είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο – όλοι οι Μέτοχοι της εταιρίας. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι κάτοχοι κοινών μετοχών με ψήφο. Κάθε κοινή μετοχή με ψήφο παρέχει δικαίωμα μιας ψήφου.
Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση υποχρεούνται να δεσμεύσουν – μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ?υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) – το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να έχουν καταθέσει πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που έχει οριστεί για τη Συνέλευση στα γραφεία της Εταιρίας μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως. Οι Μέτοχοι των οποίων οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στα Ελληνικά Χρηματιστήρια (Λ. Αθηνών 110) και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν ως ανωτέρω πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα που έχει ορισθεί για τη Συνέλευση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης κατά την ως άνω ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασής της, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου χωρίς νεότερη πρόσκληση σε πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση την 14.7.2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14 :00 στον ίδιο τόπο με τα θέματα αυτά (μη συζητηθέντα) της ως άνω αρχικής ημερήσιας διάταξης και σε τυχόν δεύτερη επαναληπτική στις 28.7.2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στον ίδιο τόπο με τα θέματα αυτά (μη συζητηθέντα) της αρχικής ημερήσιας διάταξης.