Αθήνα, 2 Απριλίου 2004 – Την επέτειο των 125 χρόνων της γιόρτασε η εταιρία ΜΠΟΥΤΑΡΗ, σήμερα, σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας παρουσίασαν την σημερινή θέση της εταιρίας στον παγκόσμιο οινικό χάρτη και τις προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξής της. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ρόλο που έχει παίξει η ποιότητα σε όλες τις πτυχές της οινοποιητικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρίας, και η οποία πλέον “υπογραμμίζει” επίσημα το λογότυπο ΜΠΟΥΤΑΡΗ, τονίζοντας τη φιλοσοφία ζωής και το όραμα των ανθρώπων της.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΜΠΟΥΤΑΡΗ, κος Κωνσταντίνος Σ. Μπουτάρης, παρουσίασε τους σημαντικότερους σταθμούς στην ιστορία της εταιρίας και επισήμανε ότι στόχος της Μπουτάρη είναι να στηρίζει, να εκπροσωπεί και να συνεισφέρει στην Ποιότητα Ζωής. Η σύνδεση με το concept Ποιότητα Ζωής θέτει ψηλά τον πήχη και τα καθημερινά standards τόσο για τα προϊόντα και την επικοινωνία όσο και για τους ανθρώπους της εταιρίας Μπουτάρη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΜΠΟΥΤΑΡΗ, κος Θρασύβουλος Αναστασιάδης μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας αλλά και για τη δυναμική και τις προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ζωντανή απόδειξη του εστιασμού της εταιρίας στην ποιότητα αποτελούν τα τέσσερα επισκέψιμα Οινοποιεία Μπουτάρη στην Νάουσα, στην Γουμένισσα στην Σαντορίνη και στην Κρήτη. Η κα Μαρίνα Μπουτάρη-Γιαμπανά, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΜΠΟΥΤΑΡΗ, παρουσίασε τον θεσμό των επισκέψιμων Οινοποιείων δίνοντας έμφαση στο νέο οινοποιείο που εγκαινιάζει φέτος η εταιρία στην Κρήτη το οποίο με την μοντέρνα αισθητική του λειτουργεί ως σημείο σύγχρονου οινικού πολιτισμού.